خانه / گیاهان محلی دلفان / خواص سبزی بهاره پغازه دلفان

خواص سبزی بهاره پغازه دلفان

خواص سبزی بهاره پغازه دلفان که در بهار به عنوان تره بهاری در دلفان مصرف می شود
به گزارشی از دلفان عطار در مورد خواص پغازه می پردازیم
پغازه با نام فارسی پاغازه
گیاه محلی پغازه در دلفان به عنوان سبزی پلو استفاده می شود

پغازه خنک‏ کننده است و براى استسقا و سوزاک مفید مى ‏باشد

پغازه براى بیمارى‏ هاى قند و بیمارى‏ هاى کلیه مفید است

سایر خواص که به گیاه پغازه نسبت داده مى ‏شود
پغازه تونیک، مقوى معده، قابض، محلل و زیادکننده ترشح شیر است

پغازه
پغازه
استوارت تحقیق کرده و نشان مى‏ دهد که اثر میوه‏ ها و تخم پغازه شبیه آثار قسمت زیرزمینى آن است ولى خوردن میوه غازیاغی انسان را عقیم مى‏ کند.

در هندوچین از گرد قسمت متورم زیرزمینى گیاه پغازه به عنوان مدر استفاده مى‏ کنند.

به علاوه در چین پغازه را براى تسهیل زایمان و کاهش درد و تسریع تولد بچه به زائو در حال وضع حمل مى‏ داده ‏اند.

از برگ هاى پغازه نیز براى جذام استفاده مى ‏شده است.

خوردن ریشه پغازه چشم و گوش را تیز و حساس مى‏ کند وزن انسان کم مى‏ شود رنگ رخسار درخشان و عمر دراز و انسان اصولا سبک مى‏ شود.

در اسناد دیگرى آمده است که له‏ شده برگهاى پغازه با سرکه و نمک براى زخم هاى بد و سوختگى و جراحت ها مفید است.

نکته: هم‏چنین آمده است که خوردن میوه پغازه موجب عقیم شدن انسان مى‏ شود

تهیه و تنظیم از داروخانه بوعلی دلفان (برادران اصغری) عطاری دلفان
استفاده از مطالب سایت بدون ذکر منبع طبق ماده ۱۲ قانون جرائم رایانه‌ای مورد پیگیری قرار خواهد گرفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.